0174-627010 info@degier.net

Verhuizingen

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan moet er een hoop geregeld worden. Wij helpen u graag. Van de verhuur van dozen of een vrachtwagen tot en met de complete verhuizing. 

U kunt bij ons altijd rekenen op zorg en aandacht: uw waardevolle spullen zijn bij ons in betrouwbare handen en u kunt erop vertrouwen dat wij daar uiterst zorgvuldig mee omgaan.

De Gier is lid van de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers. Kiezen voor De Gier is dus kiezen voor een bedrijf dat voldoet aan strenge eisen (opgesteld met de Consumentenbond) en duidelijke garanties geeft. Een geruststellende gedachte!

.

Verhuizen zonder zorgen

Bij De Gier is uw verhuizing in goede handen. Wij hebben niet alleen de sterke mannen in huis, maar beschikken ook over moderne verhuiswagens en alle faciliteiten die nodig zijn voor een veilig transport van uw kostbaarheden. U kunt uw complete verhuizing aan ons uitbesteden. Doet u liever een deel zelf, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wij zetten de mogelijkheden graag op een rij:

Complete inboedel

Dat is pas echt zorgeloos verhuizen. Onze verhuizers pakken alles vlot en zorgvuldig in, brengen uw inboedel naar de nieuwe woning en pakken daar alles weer uit om het ook nog eens op de juiste plek te zetten. Aan het eind van de dag zit u weer heerlijk in uw nieuwe woning.

Grote stukken

Heeft u alleen hulp nodig bij het verhuizen van die grote kast, dat forse bankstel en die zware wasmachine? Weet u niet hoe u dat bed door het trapgat krijgt? Onze verhuizers gaan deze uitdaging graag aan. U verhuist dan zelf de dozen en kleine objecten; onze mannen doen het zware werk.

Inpakservice

Uw huisraad inpakken, is een behoorlijke klus. Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Wilt u alles laten inpakken of bijvoorbeeld alleen de breekbare spullen? Wij beschikken over de juiste verpakkingsmaterialen om stress en schade te voorkomen.

Opslag

Is uw woning nog niet klaar en heeft u tijdelijke opslagruimte nodig? In onze opslagruimte kunt u uw inboedel veilig opslaan.

Verhuisassistentie

Alleen een vrachtwagen met verhuizer nodig? Een verhuislift? Maak dan gebruik van onze verhuisassistentie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Demontage/ montage

Omdat nu eenmaal niet alle meubels in z’n geheel door de deur, het raam of het trapgat kunnen, moet er met een verhuizing ook altijd wel wat uit elkaar worden gehaald. Zelf niet zo handig? Onze Handyman doet het graag voor u. Ook zo’n vervelende klus als het afhalen en weer ophangen van lampen of gordijnen kunt u aan ons uitbesteden.

Uitpakservice

Alle dozen uitgepakt en alles weer op z’n plek? Met de uitpakservice van De Gier Verhuizingen maakt u het uzelf wel heel gemakkelijk. En waarom zou u dat niet doen?
Heeft u hulp nodig bij uw verhuizen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.